fbpx
Футбол

“Дніпру” можуть зарахувати технічну поразку

 Раніше ми повідомляли про те, що футбольний клуб «Дніпро» на кубкову гру з одеським "Чорноморцем" не з’явився. При цьому представники дніпропетровського клубу ніякої інформації представникам «Чорноморця» щодо своєї неявки не надали і взагалі на зв’язок не виходили, а тому грати матч в інший день одеський клуб не має наміру. За словами гендиректора «Чорноморця» Сергія Керницького, його команду вже можна вітати з виходом до 1/4 фіналу Кубку України, адже «Дніпру» повинні будуть зарахувати технічну поразку.

 Делегат Федерації футболу України Віктор Гайворонський зазначив, що для скасування матчу форс – мажорних обставин не було, і він це вкаже в рапорті, тому «дніпрянам» дійсно можуть зарахувати технічну поразку, що означатиме виліт дніпропетровської команди з Кубку України. Згідно з регламентом ФФУ, для цього достатньо, щоб команда «Дніпро» не вийшла на матч через тридцять хвилин після того, як зустріч мала розпочатися.

 Відзначимо, на даний момент опонент «Чорноморця» знаходиться в Дніпропетровську і на ранок завтрашнього дня у «Дніпра» намічено тренування на базі клубу.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: