fbpx
Новини світу

АНБ звинуватили в “прослуховуванні” Папи Римського

 Італійське видання Panorama сьогодні поширило інформацію про те, що Агентство національної безпеки США займалося прослуховуванням телефонних переговорів папи Римського і кардиналів Католицької Церкви. Відбувалося це, за інформацією тижневика, як за часів перебування на престолі попереднього понтифіка, так і напередодні обрання нового папи Римського.

 Всі ватиканські дзвінки, заявляють журналісти Panorama, АНБ розподіляє на чотири категорії: «Прагнення до лідерства», «Загрози фінансовій системі», «Зовнішньополітичні цілі» і «Права людини».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Кореспонденти видання попросили прокоментувати отриману ними інформацію одного з представників Святого престолу, однак опитуваний заявив, що їм нічого про «просушування» невідомо, крім того, суть всієї цієї історії його абсолютно не хвилює. Американські офіційні особи також відмовилися коментувати дану інформацію.

 Нагадаємо, АНБ США вже неодноразово викривали в прослуховуванні телефонних переговорів не тільки десятки мільйонів своїх співвітчизників, а й громадян інших країн, в тому числі і високопосадовців.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: