fbpx
Політика

Лідер Еквадору Рафаель Корреа прибув з візитом до Росії

Еквадорський президент Рафаель Корреа напередодні пізно ввечері прибув до Москви на заплановану зустріч з російським президентом Володимиром Путіним. За повідомленням кремлівської прес-служби, в ході зустрічі політики обговорять основні напрямки російсько-еквадорського співробітництва, зокрема, торгово-економічні та культурно-гуманітарні відносини.

«Передбачається обговорити основні напрямки російсько-еквадорського співробітництва, насамперед у торговельно-економічній та культурно-гуманітарній сферах. Відбудеться обмін думками з актуальних міжнародних і регіональних питань», – повідомляється на сайті Кремля.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

А в середу президента Еквадору познайомлять з роботою компаній-учасників Фонду «Сколково», представлених у Технопарку.

Еквадор – один з провідних торгових партнерів Росії в Південній Америці, товарообіг між цими двома країнами в даний час перевищує мільярд доларів на рік. Крім того, інтенсивно розвивається співробітництво в енергетиці.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

У поїздці Рафаеля Корреа супроводжують члени уряду Еквадору, зокрема, міністр закордонних справ, міністр оборони, міністр зовнішньої торгівлі та інші високі державні чиновники.

Лідер Еквадору Рафаель Корреа прибув з візитом до Росії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: