fbpx
Футбол

“Шахтар” пробився до 1/4 фіналу кубку країни

 Сьогодні, 29 жовтня, донецький «Шахтар» услід за тернопільською «Нивою» оформив собі путівку в 1/4 фіналу кубку України. На стадії 1/8 гірники впевнено обіграли представника Першої ліги «Миколаїв» з рахунком 3:0.

 «Шахтар» з самого початку матчу захопив ініціативу. Однак той факт, що донецький клуб більше володів м’ячем не сприяв появі небезпеки біля воріт команди господарів. Але все ж до перерви зусиллями Фернандо донецьким футболістам вдалося відкрити рахунок.

 Після пропущеного м’яча команда господарів не стала розкриватися. На початку другого тайму «Миколаїв» також нічого не виходило в атаці. І якщо перший гол ще залишав надії у місцевої команди, то остаточно миколаївців добив другий м’яч. Відзначився у ворота місцевої команди Луїс Адріано. Третій м’яч був забитий Едуардо.

 "Миколаїв" – "Шахтар" – 0:3

 Голи: Фернандо, 38, Адріано, 58, Едуардо, 66

 "Миколаїв": Товт, Пєсков, Сергійчук, Кучеренко (Каблаш, 46), Чорний (Ковальов, 64), Луценко, Владов, Чучман, Джгереная (Берко, 65), Бринько, Буличов

 "Шахтар": Пятов, Ілсіньо, Кучер, Кривцов, Шевчук, Хюбшман, Фернандо (Гречишкін, 60), Фред (Адріано, 46), Дуглас Коста (Едуардо, 58), Тайсон, Шиндер Попереджені: Бринько – Шиндер.

Огляд матчу Миколаїв – Шахтар (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: