fbpx
Україна

Станція метро “Теремки” у Києві буде відкрита на початку листопада

 Станцію київського метро «Теремки» Куренівсько – Червоноармійської лінії відкриють до Дня визволення Києва від німецько – фашистських загарбників, який святкують 7 листопада.

 Як заявив голова КМДА Олександр Попов, в даний момент на станції «Теремки» проводять останні роботи. Метробудівники завершують споруджувати розворотні тупики за станцією метро.

 Попов також підкреслив, що біля станції почалося озеленення та дорожні роботи. Зокрема, над «Теремками» буде облаштовано міні – сквер і паркінг, де люди матимуть можливість залишити свою машину, після чого пересісти на підземний або наземний транспорт.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

 Нагадаємо, що дату відкриття цієї станції метро переносили кілька разів. Так, 31 серпня минулого року голова Київметробуду Володимир Петренко заявив, що початок роботи станції відкладається на півроку – з грудня минулого року на травень нинішнього року.

 Після цього строки були перенесені з травня на серпень цього року. 23 серпня Олександр Попов, демонструючи голові уряду Миколі Азарову будівництво станції метро «Теремки», заявив, що вона буде готова в першій половині жовтня. А пізніше стало відомо, що станція буде відкрита на початку листопада.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: