fbpx
Футбол

1/8 Кубку України. Матч «Нива» – «Арсенал не відбудеться через фінансові проблеми киян

 Команда ФК "Арсенал" (Київ) не приїде на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви".

 Відповідне повідомлення надійшло на адресу "Ниви" від столичного клубу в понеділок. "Інформуємо Вас, що виїзд команди "Арсенал" (Київ) на гру 1/8 фіналу Кубку України, яка повинна була відбулася 29 жовтня 2013 року в Тернополі між "Нивою" та "Арсеналом", у зв’язку з відсутністю фінансування не відбудеться", – цитує текст повідомлення офіційний сайт тернопільського клубу.

 Як повідомлялося, 25 жовтня команда ФК "Арсенал" (Київ) не прибула на матч 14- го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії" через відсутність фінансування, внаслідок чого гра не відбулася.

 Згідно з регламентом, столичному клубу має бути зарахована технічна поразка з рахунком 0:3. У разі неявки на наступну гру команда буде знята зі змагань.

 23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал" Віктор Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування і закликав потенційних бажаючих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

 Як повідомлялося, ще 8 січня 2013 року президент "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування. У середині лютого було оголошено, що фінансування клубу готовий взяти на себе народний депутат України (фракція Партії регіонів) О.Онищенко. Останній незабаром заявив, що погасив всі борги клубу, забезпечив умови для участі команди в чемпіонаті України. При цьому він неодноразово, протягом кілька місяців вказував, що попереднє керівництво "Арсеналу" не передає необхідні документи для оформлення договору про передачу корпоративних прав на клуб. 30 серпня О.Онищенко заявив, що у зв’язку зі сформованою ситуацією може відмовитися від клубу. Своєю чергою, 29 серпня В.Рабінович заявив, що був звільнений з поста президента "Арсеналу" і більше ніякого відношення до клубу не має.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: