fbpx
Кінотеатри

Сіквел «Прометея» все ще в розробці

 У рамках презентації свого нового фільму «Радник», режисер Рідлі Скотт поділився деякою інформацією, що стосується його останнього фантастичного фільму «Прометей», який вийшов на екрани  минулого року.

 Як стверджує Рідлі Скотт, над проектом все ще працюють, зокрема, зараз Джек Пеглен займається написанням сценарію. За словами режисера, він розраховує зробити з «Прометея» трилогію, хоча поки що складно сказати, чи вдасться йому здійснити задумане.

 Крім того, Рідлі Скотт зізнався, що хоч і буде продюсувати проект, ще не факт, що він повернеться в якості режисера. Він не виключає, що постановкою сіквела займеться хтось новий.

 Наскільки відомо, «Прометей 2» стане прямим продовженням першого фільму, а головні ролі в ньому знову виконають Нумі Рапас і Майкл Фассбендер.

 Слід нагадати, що події «Прометея» розгортаються в тому ж всесвіті, що і події фільму «Чужий», постановкою якого також займався Рідлі Скотт. Однак «Прометей» є свого роду передісторією до «Чужого».

 При своєму 130-мільйонному бюджеті фільму вдалося зібрати в прокаті трохи більше 400 мільйонів і отримати номінацію на «Оскар» за «Кращі візуальні ефекти».

 Новий фільм Рідлі Скотта «Радник» вийде на українські екрани в середині листопада, а в Росії він з’явиться вже на цьому тижні. У цьому фільмі, до слова, Рідлі Скотт знову попрацював з Майклом Фассбендером.

Трейлер до фільму «Радник» (відео):

Читайте також: