fbpx
Футбол

«Порушення з мого боку було ненавмисним», – Ярмоленко

 У переможному для київського «Динамо» матчі 14 – го туру Прем’єр – ліги з «Іллічівцем» стався досить неприємний епізод. Лідер «біло – синіх» Андрій Ярмоленко отримав червону картку після того, як на 70-й хвилині матчу під час ігрового епізоду ненавмисно наступив на ногу Роману Ємельянову. Варто відзначити, що Андрія Ярмоленка раніше не помічали в «грубій грі». Крім того, для лідера «Динамо» видалення, яке він отримав у грі з «Іллічівцем», стало першим «прямим» в українській Прем’єр – лізі. Незважаючи на це, футболіст не знімає з себе вини за епізод, що стався.

 «Був підкат з боку Романа Ємельянова, він жорстко пішов вперед ногами і якби я не підстрибнув, то міг би отримати дуже серйозну травму», – розповів Андрій Ярмоленко.

 Він зазначив, що під час стрибка постарався піти від зіткнення з Романом Ємельяновим, проте в той момент у нього просто не було іншого виходу, як приземлитися на гравця «Іллічівця».

 «Дуже жалкую про це. Після гри я багато разів переглянув цей епізод і не зрозумів до кінця, чи була у мене можливість уникнути цього», – підкреслив вінгер «Динамо».

 Він додав, що після закінчення матчу підійшов і вибачився перед Романом Ємельяновим. На щастя, додав Ярмоленко, Ємельянов не отримав травму і зміг продовжити гру.

 «Здалося, що він не тримає на мене зла. З мого боку був ненавмисний рух, і ніякого бажання завдати травми супернику навіть близько не було. Можливо, у мене спрацював інстинкт самозбереження», – додав він.

 Ярмоленко висловив сподівання, що дисциплінарні органи України всебічно розглянуть даний епізод, після чого приймуть «об’єктивне і справедливе рішення, що відповідає духу гри».

 «Попереду у "Динамо" і збірної України  важливі матчі. Я хочу підійти до них в найкращій формі. Без постійної ігрової практики мені буде зробити це набагато складніше», – підсумував футболіст.

 За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: