fbpx
Політика

Ніно Бурджанадзе звинуватила президентську партію і партію прем’єр-міністра у змові

 Колишній спікер грузинського парламенту, а нині кандидат у президенти Ніно Бурджанадзе висловила своє невдоволення минулими виборами і накинулася з обвинуваченнями на адресу правлячої коаліції "Грузинська мрія" і президентської партії "Єдиний національний рух". Ніно Бурджанадзе звинувачує обидві політичні сили у змові. Про це вона заявила в ході свого спілкування з грузинськими засобами масової інформації.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, що вчора в Грузії відбулися вибори президента. На даний момент опрацьовано дані з 99,68 % виборчих дільниць. Згідно з цими даними, в президентській гонці переміг кандидат від партії "Грузинська мрія" Георгій Маргвелашвілі. Він набрав 62,12 % голосів. Друге місце зайняв Давид Бакрадзе. На третьому місці – Ніно Бурджанадзе.

 Протягом всього вчорашнього дня Бурджанадзе заявляла про впевненість у тому, що саме вона стане новим президентом Грузії. Після закриття виборчих дільниць вона категорично відмовилася приймати дані екзит – полів, які поставили її на третє місце. Лідер опозиційної партії Ніно Бурджанадзе стверджувала, що насправді вона займе друге місце і вийде в другий тур з Георгієм Маргвелашвілі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: