fbpx
Футбол

«Ніяких змін, все по-старому», – Закарлюка про київський «Арсенал»

 Тренер київського «Арсеналу» Сергій Закарлюка розповів про нинішню ситуацію в столичному клубі.

 «У нас поки що ніяких змін, все по-старому», – заявив Сергій Закарлюка.

 За його словами, у понеділок у команди вихідний, тому тренування не було. Сергій Закарлюка прояснив ситуацію з орендою бази. Тренер «канонірів» підкреслив, що термін оренди закінчився ще в неділю, але представники клубу начебто зуміли домовитися з власником бази. Тому, запевнив тренер, цей тиждень команда ще зможе тренуватися, «Арсенал» ніхто чіпати не буде.

 Крім того, Сергій Закарлюка розповів і про кубковий матч в Тернополі з «Нивою»: «Нам пропонували самим сісти в машини і поїхати, але до Тернополя не 100 кілометрів, а всі 500, здається».

 Додамо, що стан справ в «Арсеналі» прокоментував і форвард «канонірів» Максим Шацьких.

 «Вчора тренувалися, сьогодні у команди вихідний. Завтра, якщо поле буде, ми теж будемо тренуватися. Увечері подзвонять, скажуть», – розповів бомбардир.

 Нагадаємо, вчора Віктор Головко заявляв, що в понеділок стане відомо, чи буде «Арсенал» існувати, чи ні. Максим Шацьких поділився думкою про заяву Головка.

 «Я не в курсі, ніхто нічого нам не говорив. Може, вам щось потім і оголосять. Зараз команда тренується, поки не виженуть», – додав Максим Шацьких.

 Крім того, форвард «канонірів» запевнив, що не знає, хто зараз головний в «Арсеналі».

 Також Шацьких поділився думками про своє майбутнє: «Зараз поки про це я не думаю. Сподіваюся, що щось поміняється».

 Сьогодні стало відомо, що «Арсенал» не приїде до Тернополя на матч Кубку України з «Нивою».

 «Інформуємо вас, що виїзд команди "Арсенал" на матч 1/8 фіналу Кубку України, який мав відбутися 29 жовтня у Тернополі, у зв’язку з відсутністю фінансування не відбудеться», – сказано на сайті тернопільського клубу.

 За матеріалами: isport.ua, segodnya.ua

Читайте також: