fbpx
Міжнародна економіка

Уоррен Баффет знає три головні помилки інвесторів

 Один з найвідоміших інвесторів у світі Уоррен Баффет назвав три головні помилки інвесторів на ринку акцій. За словами Баффета, побудова своїх стратегій в наслідування трейдерам, бажання передбачити рух акцій у короткостроковій перспективі і недостатня увага до зборів і комісій за здійснення угод незмінно приведуть до провалу інвестиційної ініціативи.

 До думки Уоррена Баффета прислухаються у всьому світі, не дарма його ще кілька десятиліть тому охрестили «Оракул з Омахи» – передбачення олігарха збуваються практично зі стовідсотковою гарантією. Інвестор зумів заробити капітал  72 мільярди доларів і не збирається зупинятися на досягнутому. Баффет упевнений, що вкладатися в акції потрібно з довгостроковою перспективою і «не дивитися за їх змінами від тижня до тижня, від місяця до місяця або навіть від року до року».

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Уоррен Баффет, який є другою найбагатшою людиною в США, порівняв правильну інвестиційну стратегію з американським футболом. Інвестор впевнений, що для того щоб виграти, потрібно «уникати втрат м’яча, перехоплень його з боку суперника і порушень правил».

Стратегія інвестування по Баффету (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: