fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На московському ринку «Садовод» затримали тисячу людей

 У рамках широкомасштабної операції правоохоронних органів Москви на ринку «Садовод » було затримано близько тисячі осіб, яких згодом доставили в поліцейські дільниці.

Як повідомив голова 6-го відділу Управління охорони громадського порядку ГУ МВС по Москві Марат Бугулов, серед затриманих були вихідці з Таджикистану, Узбекистану, а також Киргизії. Найближчим часом правоохоронцям належить встановити, чи був причетний хтось із затриманих до якихось злочинів, а також чи законно вони знаходяться на території Росії.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Слід зауважити, що раніше вже повідомлялося, що після того як поліцейські з’явилися на ринку і почали перевіряти документи у працівників, деякі з них почали поспішно збирати свої речі і залишати територію, внаслідок чого при виїзді з об’єкту виникла пробка. Тим не менш, правоохоронцям все ж вдалося перевірити більшість людей, які намагалися виїхати з території.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У ході перевірки, до всього іншого, поліцейські вилучили холодну зброю й біти, а в одного з працівників був виявлений травматичний пістолет, на який той не мав дозволу. 

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: