fbpx
Без категорії

Замість Ємельяненка у турнірі “Легенда” візьме участь Олексій Олійник

Замість російського бійця змішаних єдиноборств Олександра Емельяненка, якому відмовили у виступі на турнірі зі змішаних єдиноборств «Легенда», поєдинок з хорватом Мірко Філіповичем проведе 36-річний росіянин Олексій Олійник, повідомляється в прес-релізі організаторів турніру.
 
Олійник провів 57 боїв і в 47 з них здобув перемоги. Дев’ять поєдинків закінчилися поразкою Олійника, один був зведений внічию. До слова, буквально два тижні тому Олексій Олійник заявляв, що "Олександру Ємельяненку нічим перемагати Мірко Філіповича".
 
Нагадаємо, контракт з Ємельяненком був розірваний після скандалу, пов’язаного з бійкою в кафе в Москві. За даними російських правоохоронних органів, спортсмен побився з пенсіонером Василем Мисютіним. За даним фактом порушено кримінальну справу за 116-ю статтею КК РФ (нанесення побоїв). Через два дні стало відомо ще про один інцидент за участю Олександра Ємельяненка. За словами керівника компанії «Легенда»  Руслана Сулейманова, при підготовці до бою з Мірко Філіповичем в Амстердамі Ємельяненко побив в готелі декількох французів.
 
Нинішній бій на турнірі «Легенда» мав стати реваншем для російського бійця , який у 2004 році програв хорватському супернику.

 

Олексій Олійник: "Олександру Ємельяненко нічим перемагати Мірко Філіповича" (відео):

:

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: