fbpx
Шоу-бізнес

Єва Лонгорія і Едуардо Крус знову разом?

  Здавалося б, Єва Лонгорія і Едуардо Крус давно повинні були розставити всі крапки в своїх відносинах, однак, як виявилося, на цей раз розставання пари може закінчитися щасливим возз’єднанням.

Єву Лонгорію і її колишнього коханого на цих вихідних бачили разом в одному з ресторанів Нью-Йорка, і, судячи з усього, побачення носило не тільки дружній характер. Очевидці розповіли, що в суботу Єва і Едуардо прийшли в заклад і вели себе як закохана пара.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Один з відвідувачів ресторану сказав: «Вони трималися за руки і цілувалися. Їх столик знаходився у всіх на виду, але їм, здавалося, було все одно, що на них хтось дивиться».

Увечері того ж дня Лонгорія і Крус знову були помічені разом, проте цього разу вони прямували вже в інший заклад в центрі Нью-Йорка. Як кажуть спостерігачі, зірки були у відмінному настрої і не переставали посміхатися.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що відносини зірки «Відчайдушних домогосподарок» і молодшого брата Пенелопи Крус почалися в лютому 2011 року. Їх відносини виникли через три місяці після розриву актриси з колишнім чоловіком Тоні Паркером. У березні ж 2012 року Єва і Едуардо вперше розлучилися, проте потім возз’єдналися, але в червні того ж року знову завершили свої стосунки.

За матеріалами: E!Online

Читайте також: