fbpx
Новини світу

Капітан Costa Concordia перед трагедією доручив додати швидкість

 Капітан лайнера Costa Concordia, який зазнав аварії біля берегів Італії, за кілька хвилин до трагедії розпорядився збільшити швидкість судна. Про це сьогодні, 28 жовтня, заявляють італійські засоби масової інформації.

 Зазначимо, що сьогодні проходить чергове слухання у справі трагедії лайнера Costa Concordia. Одним з перших свідчення давав свідок Сальваторе Урсіно, який був стажистом на судні і в момент катастрофи знаходився поряд з капітаном. За його словами, за кілька хвилин до трагедії капітан корабля доручив старшому помічнику збільшити швидкість. Також Урсіно підкреслив, що поруч з капітаном в момент аварії перебувала молдовська танцівниця Домніка Чемортан, яка в списку екіпажу не фігурувала.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, аварія корабля сталася в ніч на 14 січня в Тірренському морі. Всього на борту лайнера знаходилося понад 4,2 тисячі осіб. Жахлива трагедія забрала життя 32 людей. Винним у даній пригоді є капітан судна, який порушив маршрут. В даний момент суд у справі Costa Concordia триває.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

Підйом Costa Concordia (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: