fbpx
Політика

Адвокати Ігоря Маркова оскаржили рішення суду про арешт

Адвокати колишнього народного депутата України від «Партії регіонів» Ігоря Маркова, якого заарештували рішенням суду до 20 грудня цього року, оскаржать вердикт суду в апеляційній інстанції. Подачу апеляції прокоментував захисник екс-нардепа Олександр Казарновський.

«Сьогодні ми подали апеляцію», – зазначив адвокат. Казарновський підкреслив, що Ігор Марков все ще продовжує голодування, при цьому почувається добре.

Крім того, сьогодні колишній український парламентарій направив заяву на ім’я начальника ізолятора тимчасового утримання з проханням перевести його в слідчий ізолятор, щоб мати доступ до медичної частини у разі, якщо стан його погіршиться.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Нагадаємо, міністерство внутрішніх справ України повідомило, що слідство щодо колишнього депутата Ігоря Маркова відновили серед багатьох інших кримінальних справ після проведення грунтовної перевірки. За інформацією відомства, 17 жовтня Маркова вперше викликали на допит до столиці, а 22 жовтня в Одесі йому було вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Після цього Маркова затримали і доставили до суду для обрання запобіжного заходу. У міліції пояснили, що правопорушення, за яке був затриманий Ігор Марков, належить до тяжких. Термін давності за скоєння даного злочину становить 10 років.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Відзначимо, лідеру партії «Родина», колишньому депутату від «Партії регіонів» Ігорю Маркову слідство інкримінує скоєння і організацію побиття учасників пікету в Одесі. Згідно з інформацією МВС, йдеться про події, які сталися у 2007 році біля будинку Одеської обласної державної адміністрації під час акції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» проти встановлення пам’ятника Катерині ІІ.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: