fbpx
Спорт

Продаж квитків на матч збірних України і Франції припинено

 З 12:00 понеділка, 28 жовтня, по 12:00 вівторка, 29 жовтня, на сайті ufi.com.ua буде припинено продаж квитків на матч стадії плей – офф кваліфікації чемпіонату світу-2014 між збірними України і Франції.

 За словами адміністрації сайту, дана незручність викликана тим, що на даний момент база замовлень квитків переповнена. Для того щоб робота була продовжена, адміністрації сайту необхідно провести розподіл платежів. Після проведення даної операції всі, хто замовив і оплатив квитки, отримають інформацію про порядок видачі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що в продаж квитки на матч Україна – Франція надійшли 24 жовтня. Ціна найдешевшого квитка 40 гривень, а ціна найдорожчого 300 гривень. Варто відзначити, що вже з першого дня початку продажів сайт не справлявся з навантаженням, яке було пов’язане з кількістю відвідувачів. Вже тоді люди скаржилися на нестабільну роботу інтернет порталу. Своєю чергою, представники організації виправдовуються небувалим ажіотажем серед вболівальників. Також вони не виключають і варіант спланованої хакерської атаки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: www.nsc – olimpiyskiy.com.u

Читайте також: