fbpx
Новини світу

Київське метро безкоштовно возить 9 нардепів щодня

 У середньому в київському метрополітені в робочі дні кожен третій пасажир їздить безкоштовно. Крім того, в це число входить і дев’ять народних депутатів України. Про це українським ЗМІ повідомили представники Київського метрополітену.

 Представники «підземки» відзначили, що КП «Київський метрополітен» разом з КМДА провів спеціальне дослідження, об’єктом якого стали обсяги пільгових категорій пасажирів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Дослідження проводилося шляхом підрахунку кількості пасажирів, які мають право безкоштовного проїзду в столичній «підземці» під час проходу через контрольні пункти за посвідченнями і через автоматичні пункти по «Карті киянина».

 Стало відомо, що в середньому за один робочий день київським метрополітеном безкоштовно користується близько 400 000 пасажирів. Це складає 30,41 % від загальної кількості пасажирів підземки. Серед пільговиків найбільшу частку займають ветерани праці України (113998 осіб – 28,5 %). Крім того, безкоштовно в метро їздять 86 011 пенсіонерів, 23 044 інвалідів, 49 362 школярів, 28 420 співробітників МВС, СБУ, держохорони, 1 687 слідчих і прокурорів, майже 11 000 «чорнобильців» і 9 народних депутатів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: comments.ua

Читайте також: