fbpx
Футбол

«Є три реальних претенденти на чемпіонство і один потенційний», – спортивний директор «Металіста»

 Спортивний директор харківського «Металіста» Євген Красніков поділився думкою про нинішню «чемпіонську гонку» в українській Прем’єр – лізі України.

 «Коли ми станемо чемпіонами? Навіть не знаю… У нас є дуже сильні конкуренти: ті ж донецький "Шахтар", "Дніпро", київське "Динамо"», – заявив Євген Красніков.

 Незважаючи на те, що «Динамо» потрапило в кризову яму, команді Блохіна не вистачало «фарту», їх не потрібно списувати з рахунків, коли йдеться про боротьбу за золоті медалі. На думку спортивного директора «Металіста», у команди Блохіна є все, щоб повернутися на «вершину Олімпу».

 «З таким підбором виконавців можна багато чого досягти. Тому прогнозувати, хто саме стане чемпіоном, дуже важко», – міркує Красніков.

 Він запевнив, що в 2012 році вважав «Шахтар» найсильнішим в Україні. Незважаючи на це, в 2013 році вже є 3 реальних претенденти на чемпіонство і 1 потенційний.

 «"Динамо" – такий собі прихований фаворит», – підсумував Красніков.

 Нагадаємо, що зараз харківський «Металіст» очолює «чемпіонську гонку» з 33-ма очками в активі. На другому місці йде «Шахтар» (30 очок).

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: