fbpx
Шоу-бізнес

Девід Бекхем з сином потрапив в аварію

  Колишній футболіст Девід Бекхем став винуватцем ДТП у Лос -Анджелесі. Автомобіль марки «Range Rover Sport» знаменитості вискочив на смугу зустрічного руху, зіткнувшись при цьому з автомобілем «Acura».

У результаті ДТП у автомобіля Девіда Бекхема пошкоджений бампер, а другий автомобіль постраждав дещо більше. В автомобілі разом з Девідом знаходився його старший син Бруклін. На щастя, в результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Пошкодження отримали лише автомобілі учасників ДТП.

До слова, це далеко не перша аварія за участю Девіда Бекхема. Так, наприклад, два роки тому на завантаженій трасі Лос-Анджелеса автомобіль футболіста також був пошкоджений в результаті зіткнення декількох машин.

Нагадуємо, що Девід Бекхем – англійський футболіст, який завершив кар’єру гравця. Девід двічі посідав друге місце в голосуванні на звання «Гравця року» за версією ФІФА, а в 2004 році він став найбільш високооплачуваним футболістом світу. У Девіда Бекхема, який одружений з Вікторією Бекхем (у дівоцтві Адамс), є четверо дітей – троє синів і одна дочка.

За матеріалами: sport.obozrevatel.com

Читайте також: