fbpx
Футбол

«Челсі» – «Манчестер Сіті». Моурінью проти Пеллегріні: центральний матч 9-го туру АПЛ

Ці вихідні дарують любителям спорту відразу кілька вишуканих футбольних страв. Вчора в Іспанії відбулося чергове Ель Класіко, в якому каталонська «Барселона» з рахунком 2:1 обіграла мадридський «Реал», а сьогодні в чемпіонаті Англії відбудеться поєдинок, до якого також буде прикута підвищена увага.

На лондонському стадіоні «Стемфорд Брідж» сьогодні ввечері зіграють «Челсі» і «Манчестер Сіті» – команди, які вважаються одними з фаворитів на перемогу в АПЛ і в поточному розіграші Ліги чемпіонів. Зазначимо, що матч грандів європейського футболу розсудить один з найавторитетніших футбольних рефері Говард Уебб.

Наставники «Челсі» і «Манчестер Сіті», Жозе Моурінью і Мануель Пеллегріні, добре знайомі один з одним, адже ще минулого сезону ці фахівці виводили свої команди на матчі в іспанській Примері. Нагадаємо, що Жозе Моурінью тренував «Реал», а Мануель Пеллегріні стояв на тренерському містку «Малаги», який наробив багато шуму в торішній Лізі чемпіонів. А сьогодні Моурінью і Пеллегріні вперше зустрінуться один з одним в Англії.

Обидві команди знаходяться в лідируючій групі в АПЛ і мають непогані шанси на вихід зі своїх груп у Лізі чемпіонів. «Челсі» і «Манчестер Сіті» минулого тижня виграли свої матчі в головному клубному футбольному турнірі Європи, а тому підходять до протистояння один з одним в АПЛ в прекрасному настрої. В обох клубах, у зв’язку з приходом нових наставників, відбувається певна перебудова, але при цьому команди домагаються результатів.

Сьогоднішній матч важливий як для однієї, так і для іншої команди. «Челсі» в даний момент знаходиться на п’ятій сходинці в турнірній таблиці АПЛ з 17-ма очками, а у «Манчестер Сіті» на одне очко менше. Лідером АПЛ є лондонський «Арсенал», в активі якого 22 очки. Як бачимо, для успішного продовження погоні за «канонірами» і «аристократам», «городянам» сьогодні потрібна перемога.

Матч «Челсі» – «Манчестер Сіті» розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Читайте також: