fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Шоу залишив Євген Шпаченко

26 жовтня відбувся перший прямий ефір шоу «Х-фактор-4». У ньому 12 кращих вокалістів України виконали популярні хіти. У цей вечір на сцені звучали пісні Енріко Карузо, Ганни Герман, Тамари Гвердцителі, Иванушек International, Елтона Джона, Ірини Білик, Олександра Пономарьова та інших знаменитих виконавців.
 
Не всім вокалістам вдалося повністю розкритися на сцені, передати свої почуття і переживання. Але як зазначила Ірина Дубцова, коментуючи виступ Євгена Шпаченка, «сире – це краще ніж пересмажене».
 
А от номер у виконанні колективу «Клей Угрюмого» судді відзначили, як один з кращих в ефірі шоу «Х-фактор-4». На їх думку, саме такими мають бути виступи інших конкурсантів – феєричними і з почуттям гумору.
 
«Не краса, а почуття гумору врятує світ. Це так … Набридло це ось: вбралися, вийшли, встали, гарніше одяглися, витягнути ноти обов’язково. Ось це де вже сидить», – заявила Ірина Дубцова, вказуючи при цьому на горло.
 
А виступ «Клей Угрюмого» був абсолютно протилежним. Від нього, як сказав Сергій Сосєдов, навіть труси співали і танцювали.
 
Не менш захоплюючим був виступ колективу «Тріода». Його той же Сергій Сосєдов назвав «еталоном виконання народної пісні».
 
Як би там не було, вирішальне слово відтепер залишається за глядачами. У першому прямому ефірі шоу «Х-фактор-4» на грані вильоту виявилися Євген Шпаченко і «Клей Угрюмого». У підсумку Женя залишив проект «Х -фактор-4».

 

"Клей Угрюмого" ​​(відео):

Читайте також: