fbpx
Шоу-бізнес

«Вишка». Шоу залишили Арсен Мірзоян та Віталій Борисюк

26 жовтня вийшов в ефір черговий випуск спортивно-розважального шоу «Вишка». Цього разу українські зірки стрибали у воду не тільки поодинці, але і синхронно. Найметкіші з учасників влаштували зі своїх стрибків у воду справжню виставу. Так, Руслана Писанка та Арсен Мірзоян зіграли Герасима і Муму. У ролі песика виступила пишнотіла телеведуча, роль Герасима, дісталася співакові. Вони виконали синхронний стрибок з висоти три метри.

 Не менш видовищним був виступ Степана Казаніна та Дениса Силантьєва. Хлопці стрибнули синхронно з висоти 5 метрів. Виступили вони в образі супергероїв: Денис був у золотому вбранні, Стьопа – в срібному. Ведучі пожартували, що вибравши одяг саме такого кольору, хлопці поділили свої місця на п’єдесталі пошани. І якщо синхронний стрибок Степана і Дениса судді відзначили як один з найкращих, то в індивідуальному заліку Денис Силантьєв допустив грубу помилку. Через це йому довелося боротися за "життя" на проекті «Вишка» і стрибати ще раз. У підсумку журі прийняло рішення залишити Дениса на шоу.

Не можна назвати ідеальними і стрибки інших учасників шоу «Вишка». Крім Дениса Силантьєва довелося стрибати ще раз Арсену Мірзояну, Руслані Писанці та Віталію Борисюку. За рішенням суддівської трійки шоу «Вишка» цього разу покинули Арсен Мірзоян та Віталій Борисюк.

А от Ольга Харлан, як і колись, із стрибком у воду як синхронно, так і в індивідуальному заліку впоралася на відмінно, за що знову удостоїлася найвищого балу – десятки – від Володимира Зеленського. Спортсменка продовжує займати лідируюче місце в турнірній таблиці.

Синхронний стрибок Руслани Писанки та Арсена Мірзояна (відео):

Читайте також: