fbpx
Спорт

Формула-1. Себастьян Феттель здобув перемогу на гран-прі Індії і став чотириразовим чемпіоном світу!

Німецький гонщик команди Red Bull Себастьян Фетель виграв чергову гонку в цьому сезоні. Сьогодні Себастьян Феттель показав найкращий результат на гран-прі Індії. Ця перемога стала для німецького гонщика "Ред Булл" шостою поспіль. Крім того, тріумф на гран-прі Індії дозволив Феттелю достроково завоювати титул чемпіона світу.

Тепер Себастьян Феттель чотириразовий чемпіон світу!

Друге місце на сьогоднішньому гран-прі Індії зайняв представник Mercedes Ніко Росберг, а замкнув трійку лідерів у сьогоднішній гонці Ромен Грожан з команди Lotus.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що за результатами вчорашньої кваліфікації Себастьян Феттель і Ніко Росберг зайняли два перших місця, з яких вони і йшли на сьогоднішню гонку. Вражає прорив Ромена Грожана. Представник Lotus за результатами кваліфікації був лише сімнадцятим, а сьогодні, як ми зазначали вище, зумів фінішувати на третій позиції.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Себастьян Феттель бере участь в гонках «Формула -1», починаючи з 2007 року. Колись в одному зі своїх інтерв’ю тріумфатор нинішнього сезону зазначив, що його кумирами були три Майкли: Шумахер, Джексон і Джордан, а тепер сам Себастьян Феттель, завдяки своїй праці і своїм перемогам, за правом може вважатися кумиром.

Читайте також: