fbpx
Футбол

«Тепер “Динамо” має бути на підйомі», – експерт

Колишній нападник маріупольського «Іллічівця» Олександр Гайдаш поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього «Динамо» – «Іллічівець».

«У четвер київське «Динамо» виграло поєдинок, в якому головний тренер не мав права на помилку. Думаю, що після цього успіху кияни повинні бути на підйомі», – міркує Олександр Гайдаш.

Незважаючи на це, підкреслив експерт, маріупольський «Іллічівець» напередодні матчу з «біло-синіми» не виглядає безнадійним. На думку Гайдаша, команда добре підготовлена ​​до сьогоднішнього матчу.

«До того ж у суперництва цих двох клубів чимало підтекстів, які також додадуть гостям мотивації», – підсумував Олександр Гайдаш.

Нагадаємо, що київське «Динамо» в рамках Ліги Європи в четвер на «Олімпійському» розгромило швейцарський «Тун» 3:0. Крім того, в останньому матчі Прем’єр-ліги підопічні Блохіна також здобули впевнену перемогу, здолавши «Арсенал» в «київському дербі» (0:2). Зараз кияни з 23-ма очками в активі посідають 5-е місце в турнірній таблиці, відстаючи від одеського «Чорноморця» на 1 очко. Лідирує у чемпіонаті «Металіст» (33 очки).

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: