fbpx
Кінотеатри

Рейчел МакАдамс може замінити Різ Візерспун у фільмі “Пасажири”

Кіностудія The Weinstein Company веде переговори з представниками актриси Рейчел МакАдамс про можливість її участі у фільмі Брайана Кірка «Пасажири». Якщо сторони дійдуть згоди, глядачі зможуть побачити прекрасний творчий тандем Рейчел Мак Адамс – Кіану Рівз.

Раніше на участь у проекті «Пасажири» претендувала Різ Візерспун. У травні вона погодилася взятися за роботу, але пізніше відмовилася через нестиковки у розкладі.

Сценарій картини «Пасажири» з 2007 році перебував у «чорному списку» Голлівуду. Торік керівництво The Weinstein Company придбало авторські права на проект за чисто номінальну суму. Боси кіностудії впевнені, що ця стрічка припаде до смаку тим, кому сподобався фільм «Гравітація».

За сюжетом, що відбувається в далекому майбутньому, герої «Пасажирів» летять до нової планеті, але через комп’ютерний збій один з членів екіпажу прокидається від криогенного сну на 90 років раніше за всіх інших. Щоб не залишатися в гордій самоті, він будить ще одного пасажира – прекрасну жінку-астронавта.

Бюджет картини "Пасажири" складе близько 25 000 000 доларів, реліз заплановано на кінець майбутнього року.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: