fbpx
Політика

Чеченське відділення ЛДПР оголосило про саморозпуск через «фашистську ідеологію» Жириновського

Висловлювання лідера ЛДПР Володимира Жириновського в ефірі програми «Поєдинок» настільки обурили жителів Кавказу, що члени чеченського відділення ЛДПР прийняли рішення закрити місцеве відділення партії.
 
«Це замах на демократичні принципи, які лежать в основі російської державності. У зв’язку з цим ми заявляємо про вихід з ЛДПР і припинення діяльності цієї партії на території Чеченської Республіки», – підкреслили представники чеченського відділення ЛДПР, закликавши інші регіональні відділення наслідувати їхній приклад. Крім того, чеченці звернулися до громадян Росії взагалі не голосувати за ліберал-демократів.
 
За словами чеченських представників ЛДПР, вони не можуть бути членами партії, голова якої «скомпрометував себе як носій фашистської ідеології» і «опустився до рівня ідеології Ку-клукс-клану». Також члени чеченського відділення ЛДПР заявили, що висловлювання Жириновського «утискають права мільйонів громадян Росії, які проживають на Кавказі».
 
Нагадаємо, 24 жовтня Володимир Жириновський в ефірі передачі «Поєдинок» запропонував захистити Північний Кавказ колючим дротом і обмежити там народжуваність, ввівши штраф за третю дитину.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 

Жириновський в передачі "Поєдинок" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: