fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кожевнікова розчарувалася в шоу «Танці з зірками»

Кілька суботніх вечорів поспіль російські глядачі поспішають до блакитних екранів, щоб побачити черговий випуск шоу «Танці з зірками». Вони активно голосують за улюблені пари, щоб привести їх до перемоги у проекті. І якщо телеглядачі в захваті від шоу «Танці з зірками», то знаменита російська актриса, депутат Держдуми Марія Кожевнікова остаточно в ньому розчарувалася. Хоча сама дівчина участі в танцювальній битві не брала, але весь час переживала за свого друга Віталія Гогунського. Нещодавно він покинув «Танці з зірками», що дуже засмутило багатьох фанатів хлопця, зокрема і Машу. У своєму блозі вона написала, що розчарувалася в шоу і пояснила чому.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За словами актриси, глядацькі голоси нічого не вирішують, їх штучно підтасовують організатори шоу «Танці з зірками» на користь потрібної пари.

«Не маю права розповідати, що відбувалося за кадром, але несподіваний відхід Віталія Гогунського, який за голосуванням глядачів виявився на останньому місці, хоча до цього завжди йшов у лідерах, та й у цей раз виступив відмінно, наштовхує на певні висновки не на користь чесності такого голосування. Але на цей раз за Віталія нібито не проголосували… Чесно кажучи, складно в це повірити. Впевнена, як і зазвичай, за нього голосували прихильники і розумію, як їм прикро бачити, що Віталій пішов», – повідомила Марія Кожевнікова і додала, що в таких випадках гроші, витрачені на смс на користь свого улюбленця, краще пустити на справу більш важливу (наприклад, допомогти хворій дитині також відправивши смс).

Катерина Осипова та Віталій Гогунський "Ча-ча-ча" (відео):

Читайте також: