fbpx
Новини світу

ЗМІ: Іванішвілі можуть оштрафувати за те, що він назвав ім’я кандидата в президенти, за якого проголосував

У Грузії сьогодні проходять президентські вибори і за повідомленням низки видань у цікаву ситуацію потрапив глава грузинського уряду Бідзіна Іванішвілі. Повідомляється, що грузинський прем’єр, коментуючи своє волевиявлення, назвав ім’я кандидата в президенти, за якого проголосував.

Громадське ТБ Грузії вже навело коментарі Центральної виборчої комісії, щодо цього питання. Повідомляється, що норми виборчого законодавства забороняють в прямому ефірі робити подібні заяви до закриття виборчих дільниць. При цьому, за заявою ЦВК, реагування на подібні інциденти не входить в прерогативу Комісії. Передбачається, що заяву з даного питання зробить Національна комісія з регулювання комунікацій.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Не виключається, що за такі дії голові уряду Грузії може загрожувати штраф.

Бідзіна Іванішвілі проголосував сьогодні на 4-ій виборчій дільниці на Коджорської вулиці. Прем’єр-міністр прибув на виборчу дільницю разом з дружиною і двома дітьми. «Я проголосував за майбутнє Грузії, проголосувала вся моя сім’я. Я хочу привітати грузинське суспільство з сьогоднішнім днем – за моєю інформацією, біля виборчих урн стоять черги, помітна мобілізація. Я чекав цього і був упевнений, що в збалансованій ситуації ми можемо зробити правильний вибір», – наводять сьогодні ЗМІ слова Бідзіна Іванішвілі.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, apsny.ge

Читайте також: