fbpx
Спорт

В’ячеслав Сенченко нокаутом програв Келлу Бруку

Один з найвідоміших українських боксерів В’ячеслав Сенченко на «Motorpoint Arena» в англійському Шеффілді програв відбірковий поєдинок за версією IBF в напівсередній вазі британцеві Келлу Бруку.

Колишній чемпіон світу в напівсередній вазі В’ячеслав Сенченко і Келл Брук, якого вважають чи не найперспективнішим боксером в напівсередній вазі, провели на рингу чотири раунди. За великим рахунком, ще до поєдинку трохи лячно було за українця, хоча блискуча перемога В’ячеслава Сенченка над Рікі Хаттоном, що спробував повернутися у великий бокс, не давала цій боязні стати основним почуттям напередодні бою Сенченко-Брук. У разі перемоги над британцем, український боксер міг би отримати шанс повернути свій втрачений титул чемпіона світу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Однак Келл Брук не менш, ніж Сенченко хоче опинитися на вершині і вчора пізно ввечері британець довів це на справі. Келл Брук був швидший за В’ячеслава Сенченка. Швидкість і точність британця призвели до того, що в третьому раунді український боксер опинився в нокдауні. До честі Сенченка, він зміг продовжити поєдинок, проте вже в наступному раунді рефері змушений був зупинити бій, зафіксувавши перемогу британця Келла Брука нокаутом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: