fbpx
Футбол

Футболісти «Барселони» і «Реала» про Ель Класіко: одні задоволені, інші ні

Про вчорашній Ель Класіко свої думки висловили безпосередні учасники матчу «Барселона» – «Реал» і нічого немає дивного в тому, що представники команди зі столиці Каталонії результатом поєдинку залишилися задоволені, а гравці Королівського клубу ні. Нагадаємо, що «Барселона» виграла у «Реала» з рахунком 2:1, а в матчі стався спірний епізод, коли Кріштіану Роналду після боротьби з Хав’єром Маскерано впав в штрафній площі каталонців.

Захисник мадридського «Реала» Серхіо Рамос заявив, що «…є речі, проти яких ви не можете боротися». На думку футболіста, «на нашу користь не дали два очевидні пенальті. Я не люблю посилатися на суддів, але є речі, з якими ми нічого не можемо вдіяти».

Ще один захисник команди з Мадрида, Марсело, коментуючи вчорашнє Ель Класіко, підкреслив наступне: «Ми знаємо, що завжди відбувається на «Камп Ноу». Про це навіть говорити не треба. Ми постраждали від суддівства». Марсело, так само, як і Серхіо Рамос, заявляє про два пенальті, які не були призначені у ворота «Барселони». «Я не кажу, що ми програли через арбітра, але на полі відбуваються речі, які ми не можемо контролювати», – резюмує футболіст.

А Серхіо Бускетс, який представляє «Барселону», говорить про те, що «всякий раз, коли гравці «Реала» програють, вони починають виправдовувати себе поганим суддівством». На думку Бускетса, гравцям мадридського клубу «не варто скаржитися на арбітрів в цьому сезоні. Рефері помилявся в обидві сторони і сильно не вплинув на результат матчу».

Автор першого гола у ворота « Реала» бразилець Неймар говорить про те, що у нього залишилися «неймовірні враження від матчу». На думку Неймара, «кожен футболіст мріє зіграти в Класіко. Я щасливий, що мені вдалося забити гол, а моїй команді набрати три очки», – наводять ЗМІ слова бразильця з посиланням на видання AS.

Раніше ми наводили думку про матч «Барселона» – «Реал» головного тренера Королівського клубу Карло Анчелотті, який заявив про епізод з падінням Кріштіану Роналду наступне: «Думаю, це порушення бачили всі, крім арбітра».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: