fbpx
Футбол

Карло Анчелотті про матч «Барселона» – «Реал»: Порушення щодо Роналду бачили всі, крім арбітра

На те воно і Ель-Класіко, щоб про нього говорили як до матчу, так і після його завершення. І нічого в цьому немає дивного, адже «Барселона» і «Реал» – одні з найкращих команд у світі, а їх поєдинки один з одним завжди вирізняються особливою принциповістю. Нагадаємо, вчора ввечері на «Камп Ноу» «Барселона» з рахунком 2:1 перемогла мадридський «Реал». У цьому матчі трапився спірний епізод, після якого заговорили про можливу помилку головного арбітра. В одному з епізодів, після боротьби за м’яч захисника каталонців Хав’єра Маскерано і нападаючого мадридців Кріштіану Роналду, португалець опинився на газоні. Як видно з повторів епізоду, контакт Маскерано зі спиною Роналду, швидше за все, був.

Головний тренер «вершкових» Карло Анчелотті, коментуючи матч «Барселона» – «Реал» заявив, що його команда краще грала в другій половині зустрічі, а зупиняючись на вищезгаданому епізоді з падінням Кріштіану Роналду, італійський фахівець підкреслив наступне: «Суддя повинен був поставити пенальті, коли Маскерано штовхав Роналду. Думаю, це порушення бачили всі, крім арбітра». Мабуть, у кожного вболівальника є своя думка щодо цього епізоду і, можливо, призначення пенальті могло б вплинути на подальший хід матчу «Барселона» – «Реал».

«Не хочу коментувати ще один епізод, коли Адріану грав рукою в своїй штрафній. Такі моменти завжди залишаються на розсуд суддів», – відзначає головний тренер«Реала».

Не залишив без уваги Карло Анчелотті і ситуацію в Гаретом Бейлом. За словами тренера, валлієць продовжує адаптуватися в новій команді. «Бейлу буде потрібно ще трохи часу, щоб адаптуватися в команді, але з кожною грою він стає все впевненішим», – наводять ЗМІ слова Карло Анчелотті з посиланням на офіційний сайт мадридського «Реала».

За матеріалами: eurosport.ru Фото: AFP

Читайте також: