fbpx
Новини світу

Іменем Новака Джоковича назвуть літак

Керівництво нової авіакомпанії Air Serbia має намір назвати один з літаків ім’ям свого співвітчизника – другої ракетки світу, шестиразового переможця турнірів Великого шолома Новака Джоковича.

"Дуже радий, що можу допомогти своїй країні відновлювати репутацію в авіаційній галузі. Буду з гордістю літати літаками цієї авіакомпанії. Упевнений, що сервіс на цих рейсах буде на найвищому рівні. Бажаю Air Serbia численних польотів, хороших пасажирів та успіхів у цьому непростому бізнесі", – прокоментував дану новину знаменитий тенісист.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Зараз у Сербії існує ціла мережа кафе, що носять ім’я Новака Джоковича. За ресторанним бізнесом "наглядають" родичі Новака (батько і дядько). Чоловіки часто влаштовують у цих закладах усілякі розважальні заходи спортивної спрямованості, переможцям конкурсів вручають футболки, бейсболки, тенісні м’ячі з автографами Новака Джоковича. Сам тенісист гаряче підтримує ідею подібних акцій, вважаючи, що таким чином вносить свою лепту у пропаганду здорового способу життя.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: