fbpx
Футбол

УПЛ 14 тур. «Шахтар» розгромив «Зорю». Всі результати матчів суботи

14 тур УПЛ, який розпочався вчора незіграним матчем «Таврія» – «Арсенал», сьогодні, в суботу, продовжився трьома поєдинками. У Запоріжжі в «металургійному дербі» місцевий «Металург» не зміг забити у ворота «Металурга» донецького. Втім, гості також не змогли розпечатати ворота господарів. Матч завершився нульовою нічиєю, яка мало що змінила в турнірному становищі обох команд.

У другому сьогоднішньому матчі злий після великої поразки у Лізі чемпіонів донецький «Шахтар» приймав вдома луганську «Зорю». Нагадаємо, що «Шахтар» програв у середу леверкузенському «Байєру» з рахунком 0:4, а сьогодні з таким же рахунком гірники розгромили команду з Луганська. За «Шахтар» у сьогоднішньому поєдинку забивали Тарас Степаненко  (14 хвилина), Бернард (19 хвилина ) і двічі Факундо Феррейра ( 22  і 51  хвилини).

В останньому суботньому матчі в рамках 14-го туру УПЛ харківський «Металіст» з рахунком 2:1 обіграв львівські «Карпати». У складі харків’ян сьогодні відзначилися Алехандро Гомес (12 хвилина) і Хосе Соса (20 хвилина), а гол за «Карпати» на 72 -й хвилині забив Младен Бартулович, який пізніше був вилучений з поля.

Завершиться 14 тур УПЛ в неділю, 27 жовтня чотирма матчами:

«Севастополь» – «Волинь» (початок о 16:00, пряма трансляція на телеканалі «Футбол» )

«Динамо» – «Іллічівець» ( початок о 17:00, пряма трансляція на телеканалі «2+2» )

«Чорноморець» – «Говерла» (початок о 19:00, пряма трансляція на телеканалі «Футбол» )

«Дніпро» – «Ворскла» (початок о 19:30, пряма трансляція на телеканалі «2+2»).

Читайте також: