fbpx
Футбол

Ще один матч 14 туру УПЛ на межі зриву

 Ще один матч 14 туру Прем’єр – ліги України може не відбутися. Якщо матч вчорашнього дня «Таврія» – «Арсенал» не відбувся через фінансові проблеми столичного футбольного клубу, то завтрашній матч «Чорноморець» – «Говрела» може не відбутися через погані погодні умови.

 За даними прес – служби ужгородського футбольного клубу, через погані погодні умови молодіжний і основний склад «Говерли» не може вилетіти до Одеси. Поки відомо про те, що рейс відкладений на дві години через туман. Планувалося, що делегація «Говерли» вилетить до Одеси ще о 9:00. Додамо, що молодіжний склад «Говрели» сьогодні о 14:00 повинен провести свій матч з молодіжкою «Чорноморця». Однак, швидше за все, на матч ужгородці не встигнуть.

 Керівництво «Говерли» збирається звернутися до представників «Чорноморця», а також до керівництва Прем’єр – Ліги з проханням про перенесення матчу молодіжних команд на завтра, 27 жовтня.

 Нагадаємо, що в даний момент одеський «Чорноморець» посідає четверту сходинку в турнірній таблиці української першості. Ужгородська «Говерла» йде 11 – ю.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: