fbpx
Футбол

Жозе Моурінью: Мене не хвилює Ель Класіко. Я повечеряю з сім’єю і піду спати

 Поки футбольні вболівальники в усьому світі чекають чергове Ель Класіко, в ЗМІ щодо сьогоднішнього матчу «Барселона» – «Реал» наводиться цікава заява головного тренера лондонського «Челсі» Жозе Моурінью, який, будучи наставником Королівського клубу неодноразово виводив свою команду на матч проти «Барселони».

 «Мене не хвилює Класіко. Під час матчу я буду вечеряти з сім’єю, а потім піду спати. Якби я міг вибрати переможця, то вибрав би «Реал»», – наводиться заява Жозе Моурінью, який підкреслив, що зазвичай він не витрачає «сили ввечері в суботу, якщо в неділю у мене важлива гра».

 «Барселона» і «Реал» розпочнуть свій поєдинок у суботу, 26 жовтня, о 19:00 за київським часом (о 20:00 мск), а в неділю, 27 жовтня, у черговому турі англійської Прем’єр – ліги відбудеться цікавий поєдинок, в якому підопічні Жозе Моурінью гратимуть проти «Манчестер Сіті». «Я до кожного матчу підходжу однаково. Ми однаково готуємося: ми налаштовуємося на перемогу. На даний момент, враховуючи те, як тиждень за тижнем міняється ситуація в АПЛ, жодна команда не може гарантувати собі занадто вигідної позиції, і жоден результат не погіршить становище команди», – заявив Жозе Моурінью напередодні протистояння своєї команди з «Манчестер Сіті».

 За матеріалами: sovsport.ru

 

Читайте також: