«Репресії не повинні бути головною темою у боротьбі з корупцією», – Медведєв

 Прем’єр – міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв упевнений, що репресії і жорсткість не повинні бути головними показниками ефективності боротьби з корупцією.

 «Якщо говорити про ефективність антикорупційних заходів в Росії, то потрібно перевіряти їх не на темі репресій і жорсткості, хоча іноді це допомагає, я не сперечаюся. А все-таки на іншому, ось який загальний правопорядок», – розповів Медведєв.

 Про це прем’єр – міністр Росії Дмитро Медведєв розповів в інтерв’ю на програмі «Новини в суботу».

 На питання про перекваліфікацію справи колишнього міністра оборони Росії Анатолія Сердюкова і  компанії «Оборонсервіс» Євгенії Васильєвої,  що входить в раду директорів, Дмитро Медведєв відповів, що не збирається оцінювати «окремі справи».

 На думку російського прем’єра, оцінкою справ повинні займатися слідчі.

Related Post

 «Або ми довіряємо слідству та суду, або ми ставимо під сумнів будь-який вирок. Мені здається, що все-таки для того, щоб створити в Росії сучасну правова державу, а також сильну судову систему, ми не повинні на кожен вирок там кричати і улюлюкати: "Знаєте, значить там все куплено"», – міркує Дмитро Медведєв.

 За словами прем’єр – міністра, російське суспільство має навчитися правильно сприймати рішення суду. Крім того, упевнений прем’єр – міністр, суспільство має вважати, що судове рішення, яке набрало чинності, придбало силу закону.

 Раніше прем’єр – міністр Дмитро Медведєв заявив, що корупція в даний момент є дуже великою системною проблемою Росії. Він підкреслив, що російській владі буде потрібно ще величезну кількість зусиль для того, щоб виправити ситуацію, що склалася.

 «Ми уважно придивляємося і до досвіду Китайської Народної Республіки в цьому питанні», – підкреслив прем’єр.

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment