fbpx
Новини світу

Незвичайний велопарад завершився в Києві

 26 жовтня в Києві пройшов велопарад Bike Light Ride-2013. Учасниками параду зміг стати будь-який бажаючий, що має велосипед.

Однією з умов участі було прикрасити свій транспортний засіб будь-якого роду ліхтариками, фарами, гірляндами, світлодіодними стрічками. Головне, щоб велосипед і водій привертали до себе увагу.

Олег Лементар, івент-менеджер Асоціації велосипедистів Києва та організатор даного заходу, розповів нашому виданню, що ідея такої акції прийшла до нього спонтанно. Якось, катаючись на своєму велосипеді по місту, він побачив кілька велосипедів, прикрашених неоновими вогнями, і загорівся ідеєю зібрати разом відразу всіх любителів для масового заїзду. Але щоб поїздка не була нудною та одноманітною, а також, щоб вона стала такою, що запам’ятовується для всіх жителів і гостей столиці, Олег поставив умови – креативно прикрасити свій велосипед. Ще одним спонуканням до проведення велопараду стало те, що скоро настане зима і їздити на велосипеді стане незручно і майже неможливо.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Антон – один з учасників і володар дуже яскраво прикрашеного велосипеда – розповів, що давно є велосипедистом – любителем. З дитинства він захоплювався світлодіодним освітленням, а зараз заробляє собі цим на життя. Велопарад Bike Light Ride залучив його можливістю поєднати два своїх хобі в одне.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Варто відзначити, що велопарад Bike Light Ride – 2013 пройшов у Києві вперше. Маршрут загальною довжиною 12,5 км, починався від Головпоштамту і закінчувався біля Арки Дружби Народів.

Читайте також: