fbpx
Футбол

Збірна Польщі з футболу отримала нового головного тренера

 56 – річний польський тренер Адам Навалка очолив національну збірну Польщі з футболу. Як повідомляється на офіційному сайті Польського футбольного союзу, Адам Навалка працюватиме з національною командою Польщі з 1 листопада нинішнього року і до завершення чемпіонату Європи 2016 року.

 «Ми впевнені, що зробили правильний вибір. Завданням нового головного тренера є вивести польську збірну у фінальну частину чемпіонату Європи 2016 року у Франції», – заявив голова польської федерації футболу Збігнєв Бонек.

 Зазначимо, що польський фахівець, який у якості футболіста виступав за польську збірну в 1970 – і роки, з 2010 року очолював клуб «Гурнік» з міста Забже. Раніше він також обіймав посаду головного тренера у футбольному клубі "Катовіце", краківській « Віслі», «Сандецью», «Ягеллонії» і «Заглембе».

 Нагадаємо, що раніше наставником польської національної команди був Вальдемар Форналік, якого відправили у відставку після того, як його підопічні не змогли вийти з групи і пробитися у фінальну частину чемпіонату світу 2014 року в Бразилії.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: