fbpx
Авто

ДАІ нагадує водіям: Зверніть увагу на мінливу осінню погоду

 Погода по – своєму привітала українських водіїв з Днем автомобіліста, який щорічно відзначається в останню неділю жовтня. Погіршення погодних умов, яке, як правило, відбувається восени, сьогодні зустріло водіїв у деяких регіонах країни туманами. У столиці, наприклад, сильний туман не тільки ускладнив пересування на дорогах, а й призвів до проблем в авіасполученні. Державна автомобільна інспекція звертається до водіїв з проханням бути обережними у таких погодних умовах, а саме, в умовах недостатньої видимості.

 У прес – службі департаменту ДАІ МВС України просять водіїв звернути увагу на мінливу осінню погоду. «Синоптики прогнозують тумани, видимість 200-500 м, тому водіям автотранспорту необхідно врахувати особливості руху в умовах недостатньої видимості», – йдеться у зверненні ДАІ. Крім того, в департаменті ДАІ МВС України нагадують водіям про дотримання найпростіших правил, які дозволять уникнути виникнення проблем на дорогах.

 «Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції і правила паркування, з особливою обережністю рухайтеся по мостах і естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрів. В умовах недостатньої видимості обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", – йдеться в повідомленні ДАІ.

 У ДАІ також нагадують водіям про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: