fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В аеропорту “Жуляни” через туман скасували 7 рейсів, 12 затримуються

 У міжнародному аеропорту «Київ» (Жуляни) станом на 14:05 було скасовано 7 авіарейсів через сильний туман у столиці. Про це 26 жовтня повідомляють ЗМІ.

 Згідно з інформацією онлайн – табло аеропорту, на приліт були скасовані рейси з Тревізо і Кутаїсі, також затримуються три авіарейси з Донецька, рейси з Луганська, Любека, Харкова, Дортмунд і Софії.

 На виліт було затримано рейси в Софію, Одесу, Анталію, Жірону. Скасовано рейси в Тревізо, Кутаїсі і 3 авіарейси до Москви.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Раніше журналісти повідомляли, що пасажири 2 скасованих рейсів авіакомпанії Wizz Air в аеропорту «Київ» заблокували реєстрацію пасажирів на інші рейси компанії, вимагаючи в першу чергу відправити їх.

 Пасажирів попросили залишити борт літака (протримавши їх там два години), заявивши про те, що авіарейси були скасовані, і дали обіцянку відправити їх іншими рейсами. У той же час вдень, коли реєстрація почалася на інші рейси угорської компанії Wizz Air, зокрема, на Дортмунд, пасажири скасованих рейсів в Тревізо і Кутаїсі почали перешкоджати реєстрації решти пасажирів, вимагаючи відправити їх .

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: