fbpx
За кордоном

У Санкт-Петербурзі почали відзначати Хелллоуін

 Старовинне кельтське свято Хеллоуїн, що відзначається в усьому світі 31 жовтня, в Санкт – Петербурзі почали святкувати вже в ці вихідні.

 Ленінградський зоопарк запрошує юних відвідувачів взяти участь у різних заходах, приурочених до Хелловіну. Організатори підготували для малюків квест – гру "Слідами химер", інтерактивну екскурсію "Тварини – перевертні", курси з боротьби з нечистою силою та майстер-клас з перетворення гарбуза в зловісно усміхнене обличчя. Найбільші відчайдухи зможуть поворожити на тарганах і сфотографуватися зі змією.

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

 У Піскаревському парку відбувся костюмований велокрос "Гарбуз Рейс- 2013", в якому взяли участь велосипедисти в маскарадних костюмах.

 Музей історії релігії запрошує школярів та їх батьків на веселе містичне свято "Цур мене! Або храни мене, мій талісман!".

 У Науково – дослідному музеї Російської академії мистецтв сьогодні ввечері пройде бал- маскарад "Летюча миша". Крім танцювальної програми, різних ігор і конкурсів учасники заходу зможуть подивитися виставу Індонезійського театру тіней "ваянг".

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

"Гарбуз Рейс-2013" (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: