fbpx
Політика

“Справедлива Росія” вибере нових лідерів

У суботу в Москві відкриється сьомий з’їзд партії "Справедлива Росія". Як припускають спостерігачі, не виключено, що за його підсумками в керівництві партії відбудуться перестановки – пост голови партії може знову обійняти Сергій Миронов. З’їзд справедливоросів триватиме два дні, він є плановим і звітно-перевиборним.

Раніше прес-служба есерів повідомила, що на порядку з’їзду – прийняття нової редакції програми партії, внесення змін до статуту, а також і обрання нових керівних органів. З основними доповідями виступлять нинішній голова " Справедливої ​​Росії" Микола Левичев і лідер партії, який очолює її Палату депутатів, а також фракцію в Держдумі, Сергій Миронов.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Що ми будемо робити на з’їзді? По-перше, тверезо і самокритично оцінимо, в якому положенні і де сьогодні знаходиться партія. Поговоримо про те, що було не зроблено або зроблено не так, як замислювалося, і чому нас не можуть задовольняти результати виборів в єдиний день голосування 8 вересня цього року, включаючи вибори мера Москви", – йдеться у зверненні Миронова до соратників, опублікованому на сайті партії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: