fbpx
Без категорії

Регбі-15. Україна знову програє Німеччині

 У смт Комсомольське Харківської області національна збірна команда України з регбі -15 приймала збірну команду Німеччини і поступилася їй з рахунком 16:28. Нагадаємо, що гра в дивізіоні 1В Кубку європейських націй першого кола в Німеччині також закінчилася на користь німецької команди (46:28).

 У першому таймі зустрічі збірна Німеччини набрала 15 очок завдяки спробам граючого тренера Пітера Джордана і Філа Щесни, а також реалізації штрафного Рейнора Паркінсона, повідомляють у прес – службі регбійного клубу «Кредо – 1963». На це українська команда відповіла двома штрафними, які виконав Максим Тюріков. Перший тайм закінчився з рахунком 6:15 на користь гостьової команди.

 Після перерви в матчі В’ячеслав Пономаренко своїм занесенням скоротив відрив від суперника – 11:15. Однак Рейнор Паркінсон два рази точно пробив по воротах української збірної зі штрафних і збільшив перевагу своєї команди до десяти очок – 11:21.

 Трохи згодом Сергій Церковний і Максим Тюріков організували контратаку українців, і рахунок у матчі став 16:21.

 Але наприкінці поєдинку Німеччина притиснула команду господарів, і це вилилося в занос крайнього четвертного гравця Бундестіму Марка Шиндера, в результаті чого рахунок став 16:26. Крапку в грі поставив Рейнор Паркінсон, зробивши рахунок 16:28.

 Набравши 24 очки, німецька національна команда захопила лідерство в дивізіоні, посунувши з першої позиції таблиці збірну Польщі. Україна з десятьма очками залишилася на п’ятій позиції серед шести команд (нижче тільки команда Чехії).

 Свою наступну гру в Кубку європейських націй збірна України проведе 2 листопада. У гості до синьо – жовтих приїде збірна Швеції. На виїзді 20 жовтня підопічні Олега Залізного виграли у скандинавської команди з рахунком 22:10.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: