fbpx
Футбол

“Баварія” спільно з Adidas пропонувала 250 мільйонів за Ліонеля Мессі

 Популярний журналіст Франсуа Гальярдо повідомив в іспанському телевізійному шоу Punto Pelota, що минулого літа аргентинський нападаючий Ліонель Мессі відмовився залишати «Барселону» за 250 млн євро.

 Контракт Ліонеля Мессі з каталонським клубом діє до літа 2018 року. У договорі сторін прописані відступні на суму 250 мільйонів євро, яка змушує керівництво «Барселони» продати футболіста, якщо подібна пропозиція надійде від зацікавленого клубу. Минулого літа каталонці двічі отримували подібні пропозиції, проте сам аргентинський форвард раз за разом відмовлявся залишати «Барсу».

 Причому, пропозицію мюнхенської «Баварії» було підкріплено спонсорським контрактом з фірмою Adidas. Виробник спортивного одягу був готовий на 50 відсотків (125 мільйонів євро) профінансувати перехід кращого футболіста планети, а німецький клуб виплачував би другу половину суми і збільшував зарплату футболіста до двадцяти мільйонів євро за один сезон. Але зірка сучасного футболу, довго не роздумуючи, відхилила вельми щедру пропозицію, пославшись на те, що він щасливий на Камп Ноу.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: