fbpx
Політика

«Онищенко працював дуже добре», – Медведєв

 Прем’єр – міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв дав високу оцінку роботі Геннадія Онищенка на посту головного санітарного лікаря. Медведєв повідомив також, що на новій посаді колишній керівник Росспоживнагляду буде займатися «близькими для нього питаннями».

 «Якщо говорити про наше відомство, яке раніше очолював Геннадій Григорович Онищенко, ну він досить довго працював, дуже добре працював. Він відома людина», – заявив прем’єр – міністр.

 На думку Медведєва, Онищенку прийшла пора «потрудитися в іншому місці». Зокрема, розповів російський прем’єр, Геннадій Онищенко займатиме пост помічника голови уряду Росії. Займатися екс – глава Росспоживнагляду буде, швидше за все, «близькими йому питаннями». Крім того, упевнений прем’єр – міністр, Геннадій Онищенко буде стежити і за «якістю законодавства», а також виконувати «якісь окремі доручення». Про це прем’єр – міністр Росії Дмитро Медведєв розповів в інтерв’ю на програмі «Новини в суботу».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що минулої середи стало відомо, що Геннадія Онищенка звільнили з посади голови Росспоживнагляду. Після цього головний санітарний лікар Росії був призначений помічником Дмитра Медведєва. Стало відомо, що на посаду виконуючого обов’язки голови Росспоживнагляду призначили Анну Попову, заступника Геннадія Онищенка.

 За час роботи в Росспоживнагляді Геннадій Онищенко запам’ятався всім росіянам своєю непримиренною боротьбою з епідеміями та шкідливими звичками населення. Зокрема, «особливу увагу Онищенко приділяв свинячому і пташиному грипу. Крім того, екс – голова Росспоживнагляду запам’ятався гучними публічними заявами. В історію міжнародних відносин Геннадій Онищенко увійде завдяки заборонам ввезення в Росію різних продуктів харчування.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: