fbpx
Новини світу

Туман в Києві. Аеропорт «Бориспіль» працює в штатному режимі, а в Жулянах затримується ряд рейсів

 Сильний туман, який сьогодні став супутником жителів української столиці, є причиною порушення графіка роботи міжнародного аеропорту «Київ», розташованого в Жулянах. Повідомляється, що через несприятливі погодні умови сьогодні, 26 жовтня, було затримано ряд рейсів.

 Також повідомляється, що негода призвела до затримки рейсів на приліт з Сімферополя, Донецька, Харкова, Львова, Луганська, Одеси, Любека і Санкт – Петербурга.

 За прогнозами фахівців, ситуація незабаром повинна стабілізуватися. Частина рейсів була перенесена в інший столичний аеропорт – «Бориспіль». Що ж стосується роботи цього аеропорту, то з посиланням на заяву прес – служби "Борисполя" на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляється про роботу в штатному режимі. «Погодні умови, пов’язані з густим туманом 24-26 жовтня, дозволяють аеропорту Бориспіль приймати і відправляти всі типи повітряних суден відповідно до добових планових польотів. Категорія злітно – посадкової смуги в Борисполі забезпечує можливість зльоту і посадки у складних умовах, зокрема в умовах обмеженої видимості», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Також повідомляється, що через погодні умови «… в аеропортах прибуття і відбуття відкладаються рейси з Донецька і в Севастополь. Через допуск екіпажу для здійснення посадки у складних погодних умовах перенесено виліт рейсу з Харкова».

 У прес – службі аеропорту Бориспіль підкреслюють, що повністю забезпечена безпека польотів і робота аеродрому в складних погодних умовах.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна, Кorrespondent.net

Читайте також: