fbpx
Політика

Питання Тимошенко хочуть вирішити всі, крім опозиції, – Олійник

 Народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Володимир Олійник впевнений, що представники опозиції панічно бояться виходу на свободу свого лідера Юлії Тимошенко, тому вони й не поспішають приєднуватися до вирішення питання про її звільнення. На підтвердження своїх слів Володимир Олійник назвав одну з останніх подій, коли Арсеній Яценюк відкликав законопроект, підготовлений лідерами опозиційних сил про індивідуальну амністію Тимошенко, зрозумівши, що більшість готова працювати і в цьому напрямку.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 У той же час влада зацікавлена ​​у вирішенні питання Юлії Тимошенко. Взяти хоча б президента Віктора Януковича, який заявив, що готовий підписати проект закону про лікування ув’язнених за кордоном, який буде прийнятий у Верховній Раді.

 «Ми повинні знайти компроміс, і якщо опозиція готова цей компроміс шукати, то ми підемо назустріч. Але якщо лідери опозиції, особливо «Батьківщини», панічно бояться, що Юлія Тимошенко вийде, нехай скажуть про це всій Україні», – заявив регіонал.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: