fbpx
Футбол

Нападник “Металіста” може перейти в мадридський “Атлетико”

 25- річний аргентинський вінгер харківського «Металіста» Алехандро Гомес знову цікавий мадридському футбольному клубу «Атлетико». Як повідомляє видання Tutto Mercato, посилаючись на свої джерела в Іспанії, керівництво мадридського клубу всерйоз розглядає можливість придбання футболіста, проте в переговори з харків’янами вони поки не вступали.

 Мадридський клуб «Атлетико» вже виявляв цікавість до аргентинського вінгера ще цього літа, але вжити активних дій не встиг, адже гравець перейшов у «Металіст». Правда, адаптуватися в українському чемпіонаті аргентинцеві поки не вдається і він не приховує свого бажання змінити команду.

 Зазначимо, в контракті, який Алехандро Гомес підписав з харківським клубом, прописана мінімальна сума відступних за нападника – 12 мільйонів євро.

 Нагадаємо, «Металіст» придбав Гомеса в італійського клубу «Катанья» у серпні 2013 року. З чуток, сума трансферу склала 6-7 мільйонів євро. У «Катаньї» аргентинський нападаючий грав з 2010 року. За італійську команду він провів 111 матчів, в яких забив 18 м’ячів.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: