fbpx
Політика

«Святослав Піскун – аферист і казкар», – екс-заступник Генпрокурора України

 Колишній заступник Генерального прокурора України Микола Обіход впевнений в тому, що заяви Святослава Піскуна є брехливими. Про це Обіход розповів українським ЗМІ, підкресливши, що готовий довести свою правоту і в суді.

 «Я вважав і вважаю, що Святослав Піскун – аферист. Таким аморальним і брехливим типам не варто керувати Генеральною прокуратурою України», – заявив Обіход.

 На його думку, Піскун недостойний поста керівника Генеральної прокуратури. Микола Обіход нагадав про деякі факти, які мали місце за Піскуна. Зокрема, екс – заступник генпрокурора заявив про незаконне припинення справи Юлії Тимошенко. Крім того, вважає Обіход, сюди можна віднести і бізнес – інтереси Піскуна, про які раніше заявляла і підтверджувала в документальному порядку Ольга Калінько.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Піскун, звичайно, майстер еквілібрісьтських виразів. Але все, що він говорить, – це казки», – додав Обіход.

 Якщо говорити про факти, міркує екс – заступник генпрокурора, то коли Святослав Піскун очолив Генеральну прокуратуру України, від виконання зобов’язань «звільнили» багато порядних співробітників. За його словами, багатьох співробітників Генпрокуратури Святослав Піскун звільняв незаконно. Деякі співробітники після цього навіть намагалися відновитися.

 «Деяких йому так і не вдалося звільнити, бо не знайшов за що. Адже за законом він повинен мати підстави для звільнення. На ряд прокурорів він підстав не знайшов», – розповів Обіход.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Я не боюся відповідальності за свої слова навіть у суді. Святослав Піскун може туди звернутися – я надам суду докази. І ще я додам, що він авантюрист, брехун і взагалі аморальний тип», – підсумував Микола Обіход.

 Нагадаємо, Микола Обіход також займав пост заступника голови Служби безпеки України (з 2003 по 2005 роки).

 За матеріалами: УНН

Читайте також: